Voorhout – “Ik heb ontzettend veel geleerd van deze cursus en de noodzaak van gezond eten. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor alle sporters die ik als trainer begeleid. Tot op de dag van vandaag eet ik vers en biologisch. Door de juiste voeding komt het lichaam beter in balans en herstelt het sneller.”

Carola van TolNiet alleen voor mij, maar ook voor iedereen die ik begeleid

Honselersdijk – “Deze opleiding over voeding en leefstijl van Ineke heb ik met heel veel enthousiasme gevolgd. De passie en visie van Ineke zet anderen in hun kracht. No Nonsens, puur en eerlijk met elkaar omgaan, dat is haar kracht.”

Esther StarrenburgNo Nonsens, puur en eerlijk

Nijverdal – “Voor mij was de 4-daagse voedingscursus van Ineke life changing! Ineke geeft met passie les en legt alles helder en duidelijk uit. Het heeft mij geïnspireerd om verder te gaan studeren om orthomoleculair therapeut te worden.”

Frank GerardsHeldere en duidelijke uitleg!

Spanje – “Ik heb genoten van je lessen, ik vond ze heel inspirerend en jij hebt mij fan gemaakt van goede voeding en wat dat betekent voor je. Dat ben ik gaan inzien en dank je wel daarvoor.”

Marieke de WeverFan gemaakt van goede voeding

Baarn – “Ineke is een gepassioneerde therapeut en docent. Tijdens de opleiding heeft zij, naast de lesstof, veel praktijksituaties met ons gedeeld. Hierdoor heb ik nog meer inzicht gekregen in het belang van gezonde, pure, biologische voeding.”

Danielle SwartNaast de lesstof, veel praktijksituaties